Lp. | Elementy tuszy wołowej | Cena/kg |
---|---|---|
1 | Polędwica (tatar, steki) | 200 zł |
2 | Ligawa (tatar, strogonow) | 150 zł |
3 | Antrykot (steki, pieczenie) | 150 zł |
4 | Rostbef (steki, tatar) | 125 zł |
5 | Krzyżowa (steki) | 125 zł |
6 | Udziec - Zrazowa, Kulka (zrazy, bitki) | 125 zł |
7 | Karkówka (pieczeń, gulasz) | 100 zł |
8 | Łopatka (klopsy, gulasz) | 100 zł |
9 | Mięso gulaszowe (gulasz) | 100 zł |
10 | Mięso mielone (hamburgery) | 75 zł |
11 | Goleń (ossobuco, rosół) | 75 zł |
12 | Szponder/żeberka (rosół, duszone) | 50 zł |