Lp. Elementy tuszy wołowej Cena/kg
1 Polędwica (tatar, steki) 200 zł
2 Ligawa (tatar, strogonow) 150 zł
3 Antrykot (steki, pieczenie) 150 zł
4 Rostbef (steki, tatar) 125 zł
5 Krzyżowa (steki) 125 zł
6 Udziec - Zrazowa, Kulka (zrazy, bitki) 125 zł
7 Karkówka (pieczeń, gulasz) 100 zł
8 Łopatka (klopsy, gulasz) 100 zł
9 Mięso gulaszowe (gulasz) 100 zł
10 Mięso mielone (hamburgery) 75 zł
11 Goleń (ossobuco, rosół) 75 zł
12 Szponder/żeberka (rosół, duszone) 50 zł

- Partnerzy -

 

Maciej Wysocki

Wenecja 3A, 88-400 Żnin

NIP: 5621518196

Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz sklep internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityką prywatności.