Instytut Sadkiewicza - Akademia Kulinarna Sadkiewicza to marka, która istnieje od 2009 roku. Została stworzona przez praktyka sztuki kulinarnej Józ...

Do przygotowania tatara potrzebny jest kawałek wołowej polędwicy z rasy Highland. Dr Józef Sadkiewicz zaleca, by mięso skrobać nożem na tzw. t...

Cienko pokrojone płaty mięsa należy rozbić lekko pałką lub tłuczkiem. Tak przygotowane bitki należy krótko przesmażyć na smalcu gęsim lub ...

Zmielone mięso z łopatki, do tego makaron z warzyw i przyprawy prowansalskie - to główne składniki, które pozwolą na przyrządzenie kolejnej po...

Z wołowiny można przyrządzić, pachnący naturą, królewski rosół. Przygotowanie bulionu jest proste, aczkolwiek dość czasochłonne, ponieważ...

Gulasz wołowy - jednogarnkowy Łopatka, to rodzaj mięsa, który najlepiej nadaje się do przyrządzenia gulaszu. Ta popularna jednogarnkowa potrawa...

Goleń w plastrach , to rodzaj mięsa, z którego przyrządzimy to danie. Ta potrawa może mieć także wyśmienity królewski smak, jeśli wykorzys...

- Partnerzy -

 

Maciej Wysocki

Wenecja 3A, 88-400 Żnin

NIP: 5621518196

Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz sklep internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityką prywatności.