Instytut Sadkiewicza - Akademia Kulinarna Sadkiewicza to marka, która istnieje od 2009 roku . Została stworzona przez praktyka sztuki kulinarnej Józef...
Do przygotowania tatara potrzebny jest kawałek wołowej polędwicy z rasy Highland. Dr Józef Sadkiewicz zaleca, by mięso skrobać nożem na tzw. tatar skr...
Paski mięsa wykroić najlepiej z polędwicy lub ligawy , a następnie podsmażyć na dobrze rozgrzanym maśle klarowanym lub smalcu gęsim . Warto pamiętać,...
Cienko pokrojone płaty mięsa należy rozbić lekko pałką lub tłuczkiem. Tak przygotowane bitki należy krótko przesmażyć na smalcu gęsim lub maśle klarow...
Do przygotowania pieczeni najlepiej nadaje się karkówka . Przed włożeniem do rękawa, należy mięso obwiązać sznurkiem, a następnie doprawić m. in. czos...
Zmielone mięso z łopatki , do tego makaron z warzyw i przyprawy prowansalskie - to główne składniki, które pozwolą na przyrządzenie kolejnej potrawy,...
Z wołowiny można przyrządzić, pachnący naturą, królewski rosół. Przygotowanie bulionu jest proste, aczkolwiek dość czasochłonne, ponieważ cały proces...
Łopatka , to rodzaj mięsa, który najlepiej nadaje się do przyrządzenia gulaszu. Ta popularna jednogarnkowa potrawa, może mieć także królewski smak, je...
Szponder , to rodzaj mięsa, z którego przyrządzimy to danie. Ta popularna potrawa, może mieć także królewski smak, jeśli wykorzystamy do jej przygotow...
Goleń w plastrach , to rodzaj mięsa, z którego przyrządzimy to danie. Ta potrawa może mieć także wyśmienity królewski smak, jeśli wykorzystamy do jej...

Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz sklep internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki prywatności.