Lp. | Elementy tuszy wołowej | Cena/kg |
---|---|---|
1 | Polędwica (tatar) | 250 zł |
2 | Ligawa (tatar, strogonow) | 200 zł |
3 | Antrykot z kością (steki) | 185 zł |
4 | Rostbef z kością (steki) | 175 zł |
5 | Krzyżowa (rolady, bitki) | 150 zł |
6 | Udziec - Zrazowa, Kulka (zrazy, bitki) | 135 zł |
7 | Karkówka (pieczeń, gulasz) | 125 zł |
8 | Łopatka, mostek (klopsy, gulasz) | 125 zł |
9 | Mięso gulaszowe (gulasz) | 105 zł |
10 | Mięso mielone (burgery) | 95 zł |
11 | Goleń (ossobuco, rosół) | 75 zł |
12 | Szponder/żeberka (rosół, duszone) | 65 zł |
13 | Wątroba | 50 zł |
14 | Serce, ozór, ogon | 50 zł |
15 | Łój | 20 zł |